.framtid.

idag är det måndag igen.
den brukar alltid komma efter helgen sådär fort och hänsynslöst. tar ingen respekt till hur många timmars sömn man har fått, eller behövt i helgen. idag trodde jag det var söndagmorgon när jag vaknade 06.15, det var det tyvärr inte utan jag var tvungen till att stiga upp och avhandla mina vanliga vardagsrutiner innan jag drog iväg till jobbet.  jag önskade så att jag kunde vila mina ögon någon timma ytterligare.

jag jag kommit underfund med att det blir en vit månad snart. typ nu. kunna slappa, ta promenader och kanske någonting nyttigt på helgen. matlådor- usch. men snart blir det ett måste.

vi låg i soffan i järpesbo och kollade på hitta nemo igår eftermiddag/kväll, efter det blev det (tyvärr) pizza. ska försöka skaka bort den på vattengympan ikväll. ska försöka skaka bort ytterligare lite tills lanzaroteresan i slutet av februari.

jag är sugen på en långresa i början på nästa år- lagom till sebbe är klar i skolan. avhandla ställen som maylaysia, fillippinerna & thailand, det lockar så otroligt. två-tre månader på resande fot och sedan trampa ner i götet igen - det, det är vad jag längtar efter.

har försökt få iordning hemma. igen. det tar sån himla tid för mig.

snart blir det av att börja pendla till göteborg. det är bara drygt två månader kvar. känns lite annorlunda från idag när jag lämnar min lägenhet och går till jobbet på (nästan mindre än) 5 minuter. dock är jag ganska bra på att åka buss, jag trycker igång min ipod och sedan är resan avklarad.

jag längtar tills dess då jag köper hus. få riva och sätta upp hur många väggar jag än vill. få måla om och måla över närhelst det passar mig. få pyssla och pynta så det passar min stil. (att orimligt med pengar och tid hör till denna dröm är ju självklart!) ett litet torp, eller måhända ett hus med lite större areal.
vart drömhuset skulle ligga? jag vet faktiskt inte.. kanske vid kusten, inte för långt ifrån arbetet och civilisationen. ett hem som man kan trivas i, där man får både utrymme och närhet. ett hus som man från grunden har byggt upp och kan varje centimeter i.
önskar kanske också ett arbete som går att sköta hemifrån. drömprojektet där..? det får nog vara hemligt ett tag till.



RSS 2.0