sayonara boråslunchandet

fredag 13.36

har precis kommit tillbaka från min sista lunch i Borås för ett tag framöver. Var på thai med sandra & caroline. det fick blir en kaffe med extra allt efteråt. känns lite vemodigt, lite vrängt liksom. köpte busskort igår, tack till mig som kom ihåg det! jag älskar ungdomsrabatter.

långledigheten i helgen var trevlig, tog dock tyvärr slut lite för fort. (ledigheterna har en förmåga att göra det) men nu kikar jag redan på london-biljetter till i maj :) hoppas det blir av med mellankusinen.
det blev lite afterwork igår på harry's med kollegorna, det var trevligt!
det blir nog en lugn helg, mycket soffhängande i tranemo, god mat och allmännt slapp. kanske en bra film, något tips någon?

ska ta med mig en orkidé (som jag antagligen kommer ta livet av inom kort) ifrån kontoret i eftermiddag, ska även bära med mig min skrivare och lite kläder. kläder- jag städade ur en garderob i förrgår, ska ge lisa en påse, uff en påse och soporna en påse.

nu borde jag nog jobba lite så jag kommer härifrån någongång. ska ändå till kontoret på torsdageftermiddag för att samla upp alla p-tillstånd och nycklar från personalen så att allting stämmer. lita på andra? nej.


köpenhamn lockar, igen.. suck!


så, sayonara boråskontoret - jag kommer sakna närheten.

påskstädning

snart är det påsk. och med det så är det långledigt, så härligt. jag har iofs vart ledig en hel del nu i feb-mars men lite till skadar inte. börjar dra ihop sig på jobbet - jag var duktig och packade lite av mitt arkiv nu efter jobbet, det var tungt och tråkigt så jag packade bara 4 lådor. ska bli sådär kul att packa min egen arbetsplats - den är full av papper och mappar och broschyrer, och nu finns det lite påskgodis som kom från posten imorse.

ska åka ner till kusten på torsdag eller fredag och laga mat och dricka gott vin med sebbe, sandra och john. ska bli jättemysigt.

hittade en jättefin tunika på åhlens på vägen hem från jobbet.
går tyvärr inte ladda upp bilder, blogg.se verkar vara trött. ska försöka lite senare.

köpte små söta påskägg idag också, ska ge ett till sebbe och två till kompisen tillsammans med hennes födelsedagspresent.


nu fungerade uppladdningen igen..

nu är det kaffe och lite påskstädning som gäller.
fick ett jobbigt samtal idag. var tvungen att ta ett beslut.


nu är reklamen slut!
ajöss & på återseende

Lanzarote v/s Dublin

Jag har en tendens att skriva i min blogg på måndagar. Får väl se om det blir lite ändring på detta, tom jag kanske gör någonting intressant även på övriga veckodagar.

Har varit ute och rest lite, först en härligt solig vecka på Lanzarote med mamma, där ledorden var slappa, lite sightseeing, kortspel (mamma är grym på poker efter många husvagnssemestrar), & provsmakning på likör á la honungsrom. Vi hade en väldigt härlig vecka och har kommit överens att nu får det inte ta 4 hela år tills nästa gång. Pigga och utvilade landade vi på landvetter på fredagskvällen och på torsdagsmorgon åkte jag vidade med tjejgänget på jobbet till Dublin för en välförtjänt weekend. Lite som en hejdå-weekend eftersom två i gänget slutar iom flytten till Göteborg. Dublin var en ny stad för oss alla så vi hade en fin turistkarta med oss i väskorna varje dag, en liten stor-stad kan man säga. Vi tillbringade tid i Guinness-bryggeriet och Whiskey-muséet, vi gick halvvägs till London (nästan) och kikade på ett fängelse, som dock användes som museéum idag. Väl i fängelset lyckades vi komma fem minuter före en guidad visning så vi fick en härlig rundvandring på det gamla fängelset.

Blev också en del shopping, som en sann moster och gudmor till tösabiten så blev det två väldigt behövliga mjuka presenter. Jag hittade även två (!) klänningar till mig själv till dopet på söndag så det blir lite intressekonflikt på lördagkväll.

Torsdag / Fredag nu i veckan kommer troligtvis tillbringas i Falkenberg med Sebbe, Sandra & John. Sandra ska äntligen få sin födelsedagspresent, en halv månad sent. Hoppas hon har tålamod med mig - hittade en rolig sak som sambosarna ska på dela på också.

Det praktiska inför flytten till Göteborg börjar hinna ikapp oss nu. Hur mycket man än planerar så blir det många hastiga beslut i sista stund. Jag är mest skeptiskt till mitt kom-ihågminne. tex köpa busskort så jag slipper stå där den 31 mars på morgonen vid sjutiden och vänta på bussen utan kontanter och busskort. Å andra sidan är jag en van bussresenär, dock inte åt Göteborgshållet..

Nu är min kycklingwrap som svärfar lagade till kvällsmat igår slut, så nü får jag börja arbeta lite igen.

(Bilder.. från Dublin v/s Lanzarote kanske kommer upp, när jag hm.. har tid! )

RSS 2.0