uppdatering

har varit ute och gått en rejäl sväng, skönt att komma ut och röra lite på sig efter en dag på kontoret. man blir så inlåst, trots lunchsvängarna.

jag har skrivit ett brev nu. jag ska posta det imorgon & sedan får vi se vad som händer. jag hoppas på det bästa men har inga förhoppningar. om det inte funkar så får jag starta nästa projekt.

sverige leder över slovenien med ett-noll och jag borde verkligen se över mitt fondsparande.


//tina*

mas-AC

återigen måndag eftermiddag.

det känns som om veckorna bara flyger iväg. satt hemma i torsbo igår söndag och såg timmarna flaxa iväg. svalorna har kommit till torsbo, det är sommar när de swichar förbi strax ovanför huvudet och skrämmer slag på den lugnaste personen.

fick skjuts av lena till borås i gårkväll, skönt att komma hem hem - även om klockan var way past bedtime - halv tolv.

var hos ägarinnan i lördags på lite schlagertittande - emma la ribban gällande poserande i hallen högt relativt tidigt, och relativt högt :) ,  men jag följde inte hennes exempel haha! sen åkte vi en sväng till stan och gjorde en liten krogrunda, träffade på många gamla vänner o bekanta som jag inte har sett på år och dag.

min granne från skogen tog studenten i fredags. 4 år sedan vi sprang ut på trappan, känns som att det är evigheter sedan.

ska gå ut på långpromenad när jag kommer hem ikväll. det ska bli så himla skönt att få röra lite på sig, rensa tankarna och fylla huvudet med nya tankar inför veckan. det känns som om att jag har mycket att tänka igenom innan jag kan rensa ut det gamla.

jag vill ha sommar med kubb, folköl, skrattande människor och linne och kjol. nu.

matrelaterat

godmorgon.

tredje dagen i rad jag har med mig matlåda! that's väldigt imponerande för att vara jag. sebbe lagade sin goda mos-och-köttfärssås-in-i-ugnen-rätt och det blev 5 matlådor som jag kunde frysa in. dock var jag tvungen att rensa ut lite i frysen...
- små tacobröd från länge sedan
- en kvarglömd stackars baguette
- några isiga chokladmuffins som bakades en gång när pappa skulle komma på besök till min första lya
- samt en torskfile jag köpte när jag bodde i min förra längenhet och trodde jag skulle införskaffa en fisk-dag en gång i veckan. torskstackarn fick hänga med till stora brogatan men nu är han slängd.

ska ta en sväng på lunchen till nordstan idag, behöver inhandla lite grejer.

det ska bli bättre väder, kanske till och med sol till helgen -  inte så mycket planer inför helgen, ska ut på middag på babbel på lördag och sen är jag sjukt sugen på att gå ut med töserna på kvällen. det får nog bli crisscuts och kycklingspett & kanske till och med ett glas rött på babbel.

har råkat ta på mig lite mer än vad jag hade tänkt nu i eftermiddag. man vill peka uppåt men ändå kunna säga nej -jag hinner inte. man vill vara alla till lags men inte slita ut sig. man vill vara trevlig men kunna sätta ner foten och påpeka förutsättningarna. det är helt enkelt svårt att kommunicera ibland.

mitt word på min bärbara dator är inte helt kompatibelt med hur jag vill att det ska fungera. det stänger av sig utan att spara genom att sända upp en popupruta som säger att allt i dokumentet kommer att försvinna för jag har inte sparat och programmet måste släckas ner. det kan vålla mycket svärord och tomma slag i luften.

//tina*

möten

tjingeling.

kom tillbaka efter härlig på-stan-lunch med sandra som var i götet. god buffe på.. soho hette det nog. vid gamleport. och jag unnade mig faktiskt en kaffe-med-extra-allt efteråt.

p-möte samt aw i eftermiddag, får nog se när jag åker hemåt, blir nog den vanliga 17.20 bussen ändå. sebbe kommer nog till borås ikväll, med andra ord blir det nog matlagning. det är bra att han är hemma hos mig ibland, så jag får lite mat i mig.

behöver resesällskap till new york i september - någon som är sugen? jag kände när vi lyfte från LAX i somras att hit vill jag återvända. jag hade nog lite hallelulja-moment på den semestern.

(elin- vi ska hinna åka på våran kusintripp innan det, eller hur?)

nja - mitt hemliga svåravslutade projekt får nog vara hemligt ett tag till. tyvärr hanna, men blir det någonting av det så kommer det nog framgå. om något år eller så.

nu är jag mätt på kaffe.

projekt

just det, jag glömde ju säga att jag har smygstartat ett svåravslutat projekt.. mer info kanske kommer om något år. :)

tisdag

och här kommer uppdateringen!

09.48
lite senare än den 7 maj, men ändå. tisdag förmiddag och jag är precis mittimellan mellanmålet på jobbet och lunchen. det blir nog indisk lunch idag, med nanbröd - det är gott!

nu har jag gått en crashcourse i tekniska kunskaper på jobbet, jag har ju haft ansvar för intranätet förut och nu har jag även ansvar för uppdateringar på hemsidan. vår nya fina hemsida. kika gärna in http://www.mq.se
(kolla lite extra på jobbannonserna samt pressreleaserna, de har jag lagt upp)

ska till rebecka på grill och kubb på fredagkväll med dublingänget. ska bli roligt med reunion. och på lördag ska jag serva mamma och maj när de står på allégatan i borås och promotar sin bok torsbo ur kvinnligt perspektiv.

14.51
jag hittade min systemkamera igår när jag städade hemma. that's nice. ska se om jag hinner fota lite i helgen.
kanske får något djur stå modell. förhoppningsvis kommer det fina vädret tillbaka på visit, man får liksom aldrig nog.

sebbe kommer ikväll, vi får väl se vad det blir för kulinariska läckerheter vi lagar. magen börjar redan kurra.

ska in i möte nu, ciao.

¢¾

god förmiddag.

solen skiner i Göteborg och vi ska strax ut på lunch.

gjorde en liten blunder igår (en till) jag rensade mitt sideboard på jobbet - massa gamla papper och grejer från boråstiden. jag ville bara rensa bort skiten. råkade hitta mina winnerbäcksbiljetter till varberg i sommar. tur det annars hade storkusin hanna fått gå själv. ska lägga dessa i säkert förvar hemma nu istället.

några timmar av denna dagen har gått åt till att försöka få iordning i förrådet. det är så tråkigt.

uppdatering 16.53
uppdatering kommer ikväll.


ljuva majmånad

måndag morgon börjar precis som en måndagsmorgon ska göra. not.
vaknar 04.50 och åker med bussen 05.25. lyssnar på ipod, fryser och halvslumrar under den två timmar långa färden som tar mig från tranemo via mycket landsbygd. in i kinna/skene via slingriga småvägar och  väldigt dimmiga zoner fram till härryda och göteborg. jag min dåre tror det är sommar och väljer att ta min trekvartsjacka som jag inhandlade i dublin. ett väldigt dumt val eftersom det nästan är minusgrader i den kalla bussen. och jag skyller allt på bussen, det är dess temperaturs fel att jag stiger av vid jobbet, och rotar i väskan för att hitta min larmplutt till jobbet. allt i onödan för min nyckelring med lägenhetsnyckel och jobbpipdosa ligger ostört kvar på sätet i bussen.
men, efter ihärdigt jagande på diverse bussbolag så åkte mina nycklar tryggt vidare till tranemo där en något fundersam sebbe hämtade ut dem.

nåja, inget ont som inte har någonting gott med sig. jag måste åka till tranemo ikväll. hihi.


min nya fina mobiltelefon som jag inhandlade under min långledighet torsdag-måndag.



var även två svängar på ikea under ledigheten.
hittade lite småprylar - lampa, matta, glas, lite presenter till lisa.

jag är min mors dotter. ingen tvekan om detta.
torsdagkväll - lisa och lillkusinen har födelsedagskalas i kärr. vi anländer till kalaset och jag inser att jag inte har med min systers paket. suck. fick lite ont i magen när jag inte riktigt vet vart jag har dem överhuvudtaget.
men jag hittade dem hemma i lägenheten i lördags. så nu blir nog lisa glad nästa gång vi ses..

det var väldigt soligt ute igår - vilket märks på humöret. man blir liksom gladare och piggare!
jag och sebbe tog en promenad med smiley på eftermiddagen. dock ägnade vi en del tid framför hans nya fina tv. han köpte en samsung 32" modell mindre än min. blir lagom att sätta i sovrummet sedan.

snart ska jag gå för att hinna med mitt 16:20 tåg.


tjing.

RSS 2.0