måndag 20091229





The last night i spent with you, i laid in our bed huddled next to you, desperate for warmth. Not from the room, or the temperature, but from the body laying next to me already asleep as if nothing in the world was troubling us.

I, on the other hand, stared wide eyed into the bedroom, beside from the traveling-pressure, i heard a car outside spin around and around over and over. Just like us. A repeat. I felt the silence, i felt the space between us - it felt like a house was wedged between us. Even though essentially all but two or three inches separated us. That was the last night i spent with you, next to you, a part of you.





måndag 20091214

jag har gett mig själv ett för tidigt nyårslöfte.
jag ska lova mig själv att 2010 ska bli ett bra år.  2009 har underpresterat grovt och ett år kan knappast bli sämre. året har kantats av tabbar, missförstånd, elakheter, dumdristighet och många andra negativa händelser. jag kan utan att låta alldeles för negativ få er att förstå att året har varit det sämsta på länge.

men givetvis finns det alltid undantag under året som är positiva, jag tror att de negativa händelserna får positiva efterdyningar, bara man låter dem vara ett tag. jag har kommit mina vänner mycket närmre detta året och det är på grund av dom som jag fortfarande står upp idag. nya bekantskaper och nya umgängeskretsar kan dock inte ta bort minnen, tankar och känslor från sina gamla vänner vars tid i "min värld" har gått ut. kan låta storslaget men att rensa bland vänner gör att man växer som person. att själv välja att umgås med de personer som får en att må bra, och att undvika de som får en att känna sig liten ger så mycket mer än någonting annat. att få en känsla av gemenskap är bland det bästa som finns för mig just nu.

ibland önskar jag att jag var 7 igen och kunde gå hemma och sparka i höstlöven och inte bekymra mig för någonting. men jag inser att vuxenlivet inte går att undvika, man kan inte springa ifrån det hur fort man än springer.

det finns alltid solstrålar och godispåsar i form av människor som lyser upp min dag. de tillhör alla fyra generationer och tillför lika mycket färgkavalkader i blått, rosa, grönt, rött och gult i min vardag som finns i ett barns ögon på julaftons morgon.

RSS 2.0