20100707


det är ganska svårt att hitta jobbinspirationen när solen gassar utanför det halvsmutsiga kontorsfönstret. och att det är en och en halv vecka kvar till semestern gör det hela inte mycket lättare. istället får man fokusera på de kvällsaktiviteter som är inplanerade i veckan och njuta av den lediga tiden. vinmingel, avtackningsmiddag med nära kollegor och kanske en drink efter det med en ny bekantskap väntas imorgon torsdag. idag väntar liseberg och två olika sällskapsgäng. efter det hägrar min nya tvättstuga, inte lika lockande.


20100705


efter två fulla släpkärror och minst 6 mörbultade och halvt sönderkörda flyttpersoner bytte jag adress i lördags. från city till city. det var lite som jag anade, att när mina saker väl packats ner och sedan upp, ställts iordning (nåja) och fått nya platser så känns det som.. hemma igen. eller hemma på nytt. de gnagande känslorna till trots så somnade jag gott i mitt nya sovrum med ordentliga förvaringsissues. har föressten ett paket med päronsplitt i frysen. tack donna.

jag funderar på ett lämpligt födelsedagsförfesttema/inflyttningsgalej till lördagskvällen 31/7 2010. har några på lut men behöver finslipa lite innan det bestäms. jag tror min festgeneral aka festprojektledare inte har antagit utmaningen iår så jag får väl själv försöka bjuda in till festligheter. att vädret är vackert på bemärkelsedagar vet vi ju alla så jag hade lite tankar på gardenparty på familjens ägor i de djupa dalstorpsskogarna. och som sig bör så startar ju ett gardenparty redan på förmiddagen så formellt kan vi ju leka med tanken, eller tja, vi kör på det helt enkelt. återkommer med ytterligare beskrivningar och hålltider.



förhoppningsvis hittar jag hem till skolgatan 5 i eftermiddag.


RSS 2.0