tisdag 20100330


♥ 


It's heartbreaking to see and hear and know and accept that someone else moved on


I will be strong for you, I will belong to you, carry you, bleed for you, run for miles





idag tog jag hål i öronen. på lunchen bara lite sådär.
så fort det har läkt ska jag ha svarta rosetter i öronen nästan förjämnan.


minnen


jag minns när jag var 16 och hade triss i kungar och inte kunde välja. när dagarna gick ut på meningslösa konversationer i korridorerna och skrattanfall på lektionerna. när spänningen och mystiken inför den första kärleken infann sig och när vännerna var de som betydde mest i hela världen.

i helgen borstade vi av oss våra minnen och öppnade våra flaskor och dansade in allt det nya, allt det braiga och allt det som gör oss glada. vi försökte att lämna det förflutna bakom oss och bara koncentrera oss på det som framtiden kommer med.

jag gillar det naiva i vår lek att leka vuxna.


måndag 20100329



sånthär gör mig glad en vanligt sketen måndag.
min fina emma som dedikerar ett litet blogginlägg åt lilla mig.




tisdag 20100323


herregud. vad håller jag på med. när verkligheten kommer ifatt, sådär som den gör någon enstaka gång i veckan, så undrar jag vart detta kommer ta mig. kommer jag lyckas fullända min dröm och kommer jag fixa pressen? jag har startat en blogg till. ni kan sluta se ut som frågetecken nu, den är lösenordsskyddad och jag släpper enbart in de som får läsa om mina planer i fas ett. typ ingen. när jag är redo för fas två lär ni bli varse. eller om ni bara skulle dyka in där, hipp som happ. slumpen inträffar faktiskt oftare än man tror.

efter ett långt seminarie ikväll av en vild gestikulerande föreläsare som talar obegripliga och svårtydda meningar om den socialistiska kulturens påverkan i den facistiska konströrelsens storhetstid under modernismens start, så fasar jag redan nu inför nästa vecka då gästföreläsaren är tillbaka.


måndag 20100322



Someday soon I won't remember rainy afternoons
Warm soft skin and kissing under blankets
I assume
That any day now, he will be replaced


But it's hard, oh so hard
Lonely Sundays, crisps, and coke and chocolate bars and VCR
I wish I could stop wondering where he went
And what he's doing now and what we were
And what it meant


Right now I just wish that he was still around

-Marit Bergman-


söndag 20100321






måndag 20100315

jag fortsätter förundras hur ett hjärta kan åka berg-och-dalbana men aldrig riktigt orka upp för de brantaste backarna utan stå och kämpa för att nå dit. jag förundras över människors makt över andra människor och hur respekten egentligen är tänkt att hanteras. jag förstår inte hur någon så enkelt kan rasera förhoppningar, förväntningar och framtidstro. hur ska man egentligen veta vad man ska göra, vilken väg man ska välja och om man ska lyssna på sitt hjärta eller sitt sunda förnuft som ändå finns någonstans där inne.

måndag 20100308



                                                           
80-talsfest december 2009

konst när den är som vackrast



vackraste målningen ever av lars lerin. hade man tagit bort en nolla från prissumman hade jag övervägt att provmöblera med den men herregud en sådan tavla behöver plats.




well hello there..

 

charles bartholomew aka chuck bass i gossip girl ringde när han läste mitt senaste inlägg och frågade varför han inte var på listan. så varsågod, it's just for you. och när vi ändå sitter på ljugarbänken kan jag säga att dominoeffekten urartade i att chris från fibes kom med på listan som denna veckas sista deltagare. det är en tuff och jämn kamp.


tccobb


lördag 20100306


två av mina potentiella framtida män. en av dom ska gifta sig med mig. dom vet bara inte om det ännu. vill liksom inte starta ett svartsjukedrama dem emellan ännu. det kan vänta ett tag tills jag bestämt mig.

fredag 20100305


onsdag 20100303


den där bitterheten jag la på hyllan i höstas är tillbaka med full styrka. det kanske är eftersom jag har regn överallt, för små tröjor och tre liter kaffe i magen. jag trodde nog att jag skulle vara arg för evigt. men när ilskan går över till en annan fas och det bara är tomhet kvar, hur gör man då. hur hanterar man ett vardagsliv som är tomt? trots att jag är omringad av arbete, fina vänner, föreläsningar och en alldeles underbar familj känns det ändå som att fattas det ändå någonting där någonstans.

jag trasslar in mig själv i alldeles för många trådar.


RSS 2.0