back, and forward again

nu längtar jag mer än någonsin till USA. men det är närapå bara två veckor kvar nu. det piggar upp! tråkigare att sitta på kontoret medans alla går på semester vecka efter vecka. men å andra sidan behöver jag inte jobba..
vi har lagt upp rutten så att jag landar i LA, vi stannar i utkanten och slappar på beachen någon dag, innan vi åker ner till san diego. där stannar vi några dagar innan vi tar västkusten norrut och pimplar strandliv uppåt. LA är nästa stad där vi tillbringar knappt en vecka och sedan bär det up emot san fransisco där vi stannar de sista nätterna. trampa nya gator, kunna andas ny luft. jag vill jag vill jag vill jag vill så mycket så att det gör ont.

funderar på om jag ska ta med min laptop men det skippar jag nog.


sotis i vägdammet




och, om allting går som jag vill så kommer jag att flytta i aug/sept. till en lägenhet på stora brogatan mitt i centrum. dock en hyresrätt. jag var och kollade på den två gånger idag. den är jättefin. men jag kommer få strypa mitt klädkonto något. men, det är det så värt! tråkigaste är att jag får ny granne, jag gillar ju min nuvarande granne! inte heller några jättebra promenadstråk i närheten, men- å andra sidan får jag en ursäkt till att åka upp till almenäs för en snabb powerwalk och kanske ett dopp i sjön

RSS 2.0