onsdag fm

onsdag morgon.
jag älskar ledighet, inga måsten, sovmorgnar och allmänt slapp!
jobbar halva dagen + kanske lite till idag, sen ledig torsdag till måndag morgon. funderar på ifall jag ska åka med sebbe till jpg imorgon, tänkte kika lite på ikea. som sagt, det går inte att gå därifrån utan att handla någonting.

jag avskyr självförtroende, det fick jag erfara igår.
jag vill kunna se någon rätt i ögonen, räta på ryggen och säga att jag är bäst i världen på det jag gör. det gör jag i tre sekunder innan jag vänder bort blicken och stegar därifrån. hur gör man?

träffade mamma på en kort fika igår i borås innan hennes möte började. sandwalls plats börjar ta form som en trevlig platå för café/restaurangliv.

framförhållning någon!

ärl ite sugen på att köpa xbox, lite roliga spel som man kan roa sig med. tror inte att min seb misstycker.

vi har börjat med mellanmålsbuffé på jobbet - istället för vår frukost. ibland tror jag att folk ändrar bara för ändringens skull.

japp- det får bli ikea imorgon! sandra ska hinna slinga mitt hår också, och på lördag är det fest med töserna! ska bli rajrajskoj.


teknikfreak

(nu försvann mitt inlägg som jag skrev i förmiddags. tekniken irriterar mig ibland. men för det mesta gillar jag den)

har precis bokat resa till uppsala.
vi ska dit och flottera oss på VIP-premiären för uppsalas helt nya fräscha butik som ska invigas. ska bli riktigt kul, vi ska få träffa våra härliga mq-medlemmar. jag ska representera vår kundklubb, ska bli roligt! och förhoppningsvis lite lärorikt. ska nog försöka plåta lite också, så man kan ta med VIP-känslan hem till göteborg/borås och ta fram den på måndag.

här kommer förhoppningsvis bilden på min nya fina köksradio som jag köpte på biltema i halmstad. sebbe tvingade in mig där, men jag hittade faktiskt mer än honom! den översta är min, jag tvekade lite innan jag valde, men det fick bli den!

image15

imorgon är det äntligen fredag igen, det betyder hockey och kalajs hos morfar. helgen är efter det helt fri. så himla skönt, ska nog försöka umgås lite med syster + barn + katter.

var på monki på lunchen, så fina saker dom har - och väldans prisvärda. kika på http://www.cheapmonday.se/ för känslan.

idag skiner solen i göteborg, dock är det lite blåsigt. det kommer nog från havet.. eller nått.

kloka ord.
kanske måste man ibland släppa taget om den man är för att kunna bli den man blir i framtiden.


snygga och coola kate ska designa igen! på tal om henne så ska babyshambels komma till hultsfred iår igen. det var en... minnesvärd konsert mitt i natten i hultsfreds skogar för två år sedan. han släntrade in på scen en timma efter utsatt tid med en svensk flagga i handen och nästan svävande i luften så hög var han.




jag ska försöka komma ifrån lite tidigare idag, vi får se hur det går.

//ciao!

tågresa mot halmstad

nu är det andra inlägget för idag, idag går bloggandet bra.
tänkte att det skulle vara lugnt och skönt i första klass på tåget, men här är det företagsherrar som någon har retat gallfeber på som tror att de är kompetenta nog och medmänskliga nog för att kunna döma andra männisikor. (ibland skenar jag iväg) de diskusserar sina arbetsveckor, sina fruar och sin fritid. alla verkar känna alla. jag vet inte om de brukar ha en herrklubb här på 16.10-tåget mot halmstad på fredagar.

jag har svårt för att sympatisera med vissa människor.

jag har lite svårt att sympatisera med människor som inte tar någon hänsyn, som kan gå över lik för att få sin vilja fram & som inte kan vara medgörliga.


nog om det! nu är det helg och om en timme ca är jag framme i halmstad, ska bli härligt att träffa sebbe igen, har inte sett honom sen i tisdags morse.
kikade in på urbanoutfitters.co.uk och hittade lite härliga inspirationsbilder. kika nedan.

image12
så fin trench - jag vill ha! har bara en svart kort änsålänge.


fint porslin, spec det längst ner till vänster


måste gå offline en stund nu.


ciao!

första klass

fredag morgon 08.47

denna veckan har rusat fram, känns som att det var söndagkväll nyss. den söndagkvällen var förövrigt ganska tung. jag kunde knappt röra mig ur sängen på hela dagen, typiskt dageneftergällstadmilensyndrom som var på lördagen. vi hade jättekul! jag och sandra och lisa och mamma och pappa och gunnel och bosse och fyra till. vi var rekordmånga i vårt lag, jäger och redbull var uppskattat. träffade på en hel del folk i skogen, dock lyckades jag och sebbe missa varandra under alla timmarna i skogen.

måndag, tisdag, onsdag, torsdag och idag fredag betyder fullt upp på kontoret. det är roligt - men det tär på en. det är lärorikt - men det tar tid!

har köpt tågbiljett till halmstad i eftermiddag. jag lyxade till och med till det med förstaklassbiljett. jag tänkte sitta och jobba lite på tåget, har regionaltåg trådlös uppkoppling? annars har jag mitt tröga, trötta och usla usb-modem. sebbe är i jönköping så vi möts upp där nere och tillbringar helgen lugnt och skönt och med myskläder på i stugan. tyvärr tar vi inte med oss smiley, annars gillar hon verkligen att springa i vattenbrynet och jaga fåglar. får även nöjet att lägga våra huvuden på riktiga kuddar i en riktig säng istället för en måttligt hård soffa med tillhörande soffklädsel. det är lyx.

idag varvar jag lite annonsbokning med intranäts-uppdateringar. hjälper även Lin att komma tillrätta i receptionsarbetet och rutinerna.

det blir nog effektiv lunch idag - måste kila vid tio i fyra redan för att vara i halmstad halv sex.

hanna är på mig att jag måste blogga mer - I know! alla har väl sina ups and downs. nu ska jag ta mig i kragen. jag har ingen krage så jag nyper mig i benet eller nått.

alla verkar så inne på att ställa frågor till sina läsare och starta omröstningar och liknande. jag har inte så många läsare och kanske en 50% är min släkt, men jag tänkte komma på någonting roligt ni kan svara på lite senare. haha. kan man lägga upp en enkät/diskussion här på blogg.se?

på återseende. (nu är klockan 10.57)


RSS 2.0