vinternollåtta

08.55
Jag har äntligen funnit en bra synonym till min blogg.
Min mammas romkrukor hon gör ibland. Dessa kan stå hur länge som helst, orörda, avglömda och nästintill blixt-stilla. Sen, rätt som det är så börjar den leva till liv igen.


Det har blivit tidiga morgonar och sena kvällar denna vecka. v. 50 - årets näst sista vecka, även kallad den vecka under året som vi har mest att göra. 07.00-19.30 månd-onsd och igår torsd var det absoluta formtoppen då jag åkte hemifrån 05.44 och var hemma 22.50. Tur att man har kollegor som gör det värt att arbeta häcken av sig. Vi kompletterar varandra.

På mitt skrivbord samsas två chailatte-takeavay (en igår en idag) visitkort, följesedlar, broscher, manchettknappar, tejphållare, hårspray, en 15 olika bläckpennor (två tusch) värdebevis, vår julbroschyr, två fickspeglar, två kalendrar, klubbkortsansökningar, korr på emballage,

Bakom min dataskärm samsas 15 rosa postitlappar som är avglömda och skriker på uppmärksamhet.

Nåja, jag har precis lärt mig att skriva 2008 och '08 istället för 2007 och '07, nu ska jag om ett tag börja skriva 2009. Det kommer nog ta ett tag innan det sätter sig (också) Nu är klockan 9 och nu är det dags för frukost på kontoret.


På återseende

RSS 2.0