div. usabilder


jag försöker likna en piraya


sebbe, venice beach '07


fint skyltfönster, rodeo drive


walk of fame..


me and LA

uppdatering.


tänkte pigga upp er med lite uppdatering.
min dator hemma har krachat, så jag passar på när telefonen inte går varm nu på jobbet.

USA- vilken resa! vilket land att upptäcka! Los Angeles, vilken stad att bo i! San Fransisco, en så underbar stad (& vilken shopping!)

hade helt enkelt en underbar resa. flygturen dit trodde jag aldrig skulle ta slut. man känner sig ganska liten på chigaco o'hare, när man ensam ska tulla om bagage och stressa mellan olika gater. men jag kom fram till LAX någon timme försenad och som tur var möttes jag av sebbe direkt vid bagagebanden.

vi lånade en lägenhet i santa monika, L.A. där vi bodde fem minuter med bil från stranden på vad jag tror är en av världens längsta gator, Whilshire Blv. vistelsen blev shopping (sebbe var väldigt medgörlig under hela resan), sightseeing, sol och inget bad pga sjukt höga vågor, hollywood- walk - of- fame-promenad & hamburgareätande! San Fransisco överraskade mig med fantastisk arkitektur, vilka byggnader! fantastisk shopping och fantastiska människor, vi överlevde vårt boende, ett skabbigt enrumshostel med väggar tunna som glas. vi sov med full mundering på varje natt för att skippa närkontakten med täcke filt och lakan. vi kanske är lite känsliga men det får man vara ibland. 

ska försöka lägga in lite bilder en vacker dag så ni får kika.
annars var min sommar mest jobb, men som sagt, har ni möjlighet att besöka usa's västkust, gör det!

ingenting- kents nya imponerar! jag längtar efter eran nya skiva. jag får hålla mig en månad till. och sen kommer konserten. jag lider med er som inte fick någon biljett. stackare.

tog mitt pick och pack i augusti och flyttade till stan. centralt i stan. krypavstånd som det brukar heta.. det blev många kartonger, jag är bara 22 och har så sjukt mycket prylar. måste göra mig av med en del. en annan gång, i ett annat liv kanske.

jag har förlagt min mobilladdare, typiskt mig..


RSS 2.0