helgen som gick

måndag eftermiddag.

har haft en skön helg nere i halmstad/falkenberg. vi brummade ner i den röda faran (röda v70) i fredags eftermiddag och installerade oss på östra stranden. syster med familj joinade oss och vi träffade sedan sandra och john i stan för lite uteserveringssittande och öldrickande. oerhört trevligt. förutom mina nya fina jeans som inte riktigt gillade den småblöta stolsitsen utan tina blev flammig i baken. jättekul och ännu roligare efter ett par glas. fick en mjölkdrink av servitören (som för övrigt var kaxig), drinken smakade konstigt och nu är jag totalt likgiltig inför mjölkdrinkar med kolsyra i..
sedan gick jag och sandra, sebbe och john vidare till morfar, eller var det farfar, nåja - ett mysigt hak någon trappa upp. jag och sandra tröttnade så vi gick till bond, där var det dock lite hög medelålder men vi beställer in varsin drink och hinner knappt smutta på den förrens killarna lockar ut oss. vi tar en sväng till kebabhaket no 1 i halmstad, beställer käk och sen till en mysig liten park nära sandras lägenhet och sätter oss och dricker öl och käkar nattamat. jag och sandra får för oss att yoga lite, precis som att det är rogivande kl 3 på en lördagnatt.. nåja, vi hade trevligt iallfall!

i lördags slappade vi mest hela dagen, åkte med syster & co till stan en sväng och strosade och myste. på kvällen tog vi det relativt lugnt i stugan. vi var i valet och kvalet att åka till båstad och spana på kändisar eller att åka in och bowla - det blev ingenting av det utan isabella och richard kom förbi en sväng. kvällen resulterade i bulor i sebbes huvud, troligtvis lite flagnande vit färg i taket på stugan och en tom vinflaska + ett antal tomma ölburkar.
vi somnade ganska fort sen vid 1-tiden.

igår söndags var det stcc som gällde. isabella åka med mig och vi hämtade upp sandra som var ledig och vi åkte ut till falkenberg. snabba bilar, däcktjut i kurvorna och ett snabbt regn. det var kul att gå runt i depåerna och kika på våra snygga mq-stripade bilar.

nu är det sista veckan på kontoret innan semestern, ska bli skönt med lite ledigt.
ska försöka få iväg lite pikés till print nu. tjing!


RSS 2.0