get carried away

tisdag morgon.

det börjar bli nedräkning till juli&augusti och juni är snart slut. var tog de senaste månaderna vägen? sedan jag började arbeta i göteborg känns det som att veckorna bara flyger iväg. jag vill ha hej fritid, hej träffa vänner och hejdå sitta och pendla på en buss fram och tillbaka från borås till göteborg.


var på sex and the city-bion igår direkt efter jobbet. den var ju så härlig! precis som jag hade trott! det var tur att S inte var där, han hade blivit malplacerad bland alla fnittrande tjejer på biografen.

get carried away

forever thou, forever me, forever us
önskar sig inte alla en alldeles egen mr big?





midsommarhelgen var mycket trevlig, firades i johannistorp, halmstad med en liten tur till falkenbergs partytält och blåst på fredagskvällen. jag körde men det var hur trevligt som helst ändå. men så är det ju det där med vädret. varför i herrans namn skulle det för en gångs skull kunna vara soligt, vindstilla och stabilt väder en kväll om året. nej nej, precis som förra året ska det regnas och trilskas. jag kommer ihåg förra året ute i bua, varberg - då det spöregnade hela dagen och ändra fram till klockan åtta på kvällen. midsommarklänning och midsommarhåruppsättningar är ju inte att tänka på..

nu är det snart ett år sedan vi var i usa. känns som att det var bara några månader sedan..

None (tänkte locka er lite med en bild från hollywood boulevard från juil '07)

har ett mission denna veckan, får se om jag hinner med och orkar genomföra.

brb.




volymious

Todiloo!

Blogg.se har bestämt sig för att krångla. Och om man inte uppdaterar sin sida inom en kvart eller så, så blir man utloggad. That's elakt.

Senaste veckorna har mest handlat om jobb. Har även hunnit med att spilla ut en hink med såpvatten på mitt vardagsrumsgolv mitt i natten (nej, det var inte i lördags... utan i tisdags)


För er som känner mig på riktigt så vet ni att jag avskyr åska och blixtoväder.

Vaknade inatt (efter att jag efter många om och men somnat, grubblandes på många olika saker) av att det smattrade mot rutan, dundrade och blixtrade utanför sovrumsfönstret. Jag avskyr sånt väder, hur hårt jag än blundar så blixtrar det ändå till innanför ögonlocken. Nackdelen med att bo ensam..

Jag tror att det sitter i sedan jag var liten, då vi hade brandutbildning i andra klass. Jag minns att vi hade en bok (såhär i efterhand var det snarare ett häfte) med en stor eldsvåda utanpå. Den som författade Skolverket utbildningsmaterial använde skrämseltaktiken på oss småkids genom att skrämma oss och säga att ett helt hus troligtvis brinner upp ifall du bara rör en tändsticka istället för att informera pedagogiskt på vårt dåtida språk. Jag gick ifrån de lektionerna och var livrädd för att ens tända en tändare, i tron om att vårt fina trähus ifrån 1912 skulle försvinna i lågorna. 
Givetvis är det klart att man ska utbilda mindre barn till att ha respekt för elden, men den taktiken fungerade inte för mig.


Var och gjorde slingor igår, det blev väldigt ljust.. Så tog jag det lite korkade beslutet att gå och sola efteråt, jätteblond i håret och rödrosiga kinder idag på jobbet blev resultatet, jag kunde kanske ha tagit ett bättre beslut.


Längtar efter semestern, mini-tripp till skåne, förhoppningsvis några turer ner till västkusten och givetvis födelsedag. Och inte minst.. ledighet.


Längtar efter helg, sol, ledighet, västkusten och semester igen.

Nu - möte.

RSS 2.0