sayonara boråslunchandet

fredag 13.36

har precis kommit tillbaka från min sista lunch i Borås för ett tag framöver. Var på thai med sandra & caroline. det fick blir en kaffe med extra allt efteråt. känns lite vemodigt, lite vrängt liksom. köpte busskort igår, tack till mig som kom ihåg det! jag älskar ungdomsrabatter.

långledigheten i helgen var trevlig, tog dock tyvärr slut lite för fort. (ledigheterna har en förmåga att göra det) men nu kikar jag redan på london-biljetter till i maj :) hoppas det blir av med mellankusinen.
det blev lite afterwork igår på harry's med kollegorna, det var trevligt!
det blir nog en lugn helg, mycket soffhängande i tranemo, god mat och allmännt slapp. kanske en bra film, något tips någon?

ska ta med mig en orkidé (som jag antagligen kommer ta livet av inom kort) ifrån kontoret i eftermiddag, ska även bära med mig min skrivare och lite kläder. kläder- jag städade ur en garderob i förrgår, ska ge lisa en påse, uff en påse och soporna en påse.

nu borde jag nog jobba lite så jag kommer härifrån någongång. ska ändå till kontoret på torsdageftermiddag för att samla upp alla p-tillstånd och nycklar från personalen så att allting stämmer. lita på andra? nej.


köpenhamn lockar, igen.. suck!


så, sayonara boråskontoret - jag kommer sakna närheten.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ungdomsrabatten tar slut fortare än man anar. Jag köpte mitt sista 90-dagarskort i februari och det tar slut samma dag jag och mamma kommer hem från Paris. Och eftersom det råkar krocka med den helgen jag fyller 26 år så måste jag fylla på med vuxenpriset efter det... Snyft..

2008-03-28 @ 19:43:52
URL: http://tanthanna.blogg.se
Postat av: faster

så synd att man har storlek xxl - med tanke på påsarna som du delar ut ;),
beträffande flytten, tänk på att du får komma till gbg VARJE DAG, det du!!
/m

2008-03-29 @ 18:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0